Váš prohlížeč není podporovaný - stránky se nemusí zobrazit správně. Použijte podporovaný prohlížeč.


 

gimax 


pravidlo odvolání brankáře v prodloužení

6 fotek2.11.2016- zobrazení
pravidlo, že pokud dostane mužstvo které odvolá brankáře v prodloužení gól, nedostane ani bod za remízu po základní hrací době, bylo naposledy v řádech uvedeno v sezoně 2007/08. 2008/09 už tam nebylo. Prošel jsem i následující sezóny, a znovu zavedeno už nebylo. Rozhodčí Lacina tedy netvrdil Kladenskému deníku pravdu - http://kladensky.denik.cz/hokej_region/riskoval-patera-i-bod-za-remizu-nikoliv-20161029.html
Vždyť už v sezoně 2013/14 se o to Kladno neúspěšně pokoušelo v 6. kole play-out s Karlovými Vary, a tehdy bod normálně obdrželo. http://gimax.sweb.cz/KLA1314.pdf

Proměňte své album ve fotoknihu

Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.
Je to jednoduché.

Vytvořit fotoknihu

Komentáře

nebo přihlásit Komentář lze odeslat klávesovou zkratkou shift + enter

Komentáře

nebo přihlásit
Komentář lze odeslat klávesovou zkratkou shift + enter

Rajce.net je největší česká sociální síť
zaměřená na sdílení fotografií a videí.

Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů.